Wat heeft u aan beglazing?

Het glas in uw gevel speelt een grote rol bij de uitstraling, lichtinval, akoestiek en isolatie van de ruimtes in uw woning of pand. Daarnaast is het natuurlijk nauw verbonden met datgene waar het glas is ingezet. Glanzende ramen, maar bladderende kozijnen? Of prachtig schilderwerk, maar beschadigd glas? Bij Smits Coatings combineren we deze diensten en sluiten we de werkzaamheden van beglazing aan op het schilderwerk of andersom.

beglazing lichtinval kozijnen
polijsten glaswerk raam

POLIJSTEN

Wanneer u door Smits Coatings uw schilderwerk laat uitvoeren, kunnen wij ook uw glaswerk polijsten, waardoor niet alleen uw schilderwerk, maar ook uw glaswerk er weer mooi uitziet. Hiermee halen we krassen, vervuiling of kalk weg en wordt uw raam weer als nieuw. Het is een stuk goedkoper dan het vervangen van een raam, maar soms zitten de beschadigingen zo diep dat vervanging toch de betere oplossing is.

SOORTEN BEGLAZING

In combinatie met ons schilderwerk kunt u ook altijd bij ons terecht voor vervanging van bijvoorbeeld transparant glas, privacy glas, melkglas of ribbelglas. Denk aan een badkamerdeur die door ons geschilderd wordt en waar u eigenlijk liever een melkglas ruitje in wilt. Of het kozijn moet worden geschilderd, maar de ruit is lek. Wij zorgen dat de werkzaamheden op elkaar aansluiten en u zo min mogelijk hoeft te regelen.

beglazing glas kozijnen

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN