Wat heeft u aan behangwerk?

Om uw wanden te verfraaien of uw schilderwerk te accentueren is behang een uitstekende optie. Behang is in tegenstelling tot schilderwerk geheel onderhoudsvrij. Er is veel keuze, het maakt oneffenheden minder goed zichtbaar en het geeft een snel resultaat. Maar, behangwerk kan bij schade of slijtage niet worden bijgewerkt en is dus niet voor elke ruimte een geschikte oplossing.

Smits Coatings staat garant voor professioneel behangwerk en geeft u hierin graag advies. We bespreken samen uw wensen, bekijken de ruimte en besluiten of behangwerk voor u de beste oplossing is. Wanneer de keuze op behangwerk is gevallen, is het uitzoeken van het soort behang en de verwerking ervan van groot belang voor een mooi eindresultaat. Wij werken uitsluitend met vaklieden en dit zorgt ervoor dat uw klus snel en vakkundig uitgevoerd wordt.

behangwerk behangen schilderwerk
stuken wanden stucwerk

STRAKKE EN NAADLOZE WANDEN ZONDER TE STUKEN?

Dan kunt u ervoor kiezen om uw wanden te laten bekleden met Renovlies behang. Renovlies is een alternatief voor het stuken van wanden. Behangwerk gaat sneller dan stuken, geeft minder rommel en is ook nog eens een stuk goedkoper. Wanneer het Renovlies behang is aangebracht, kan het geschilderd worden in elke gewenste kleur.

PLAFONDS

Wist u dat plafonds ook behangen kunnen worden? Behang wordt op plafonds toegepast om de ondergrond te egaliseren, maar kan ook dienen als eindafwerking. Op deze manier is het makkelijk om bijvoorbeeld een industriële betonlook te creëren op uw plafond. Bij u thuis, of in uw bedrijfspand? De mogelijkheden zijn oneindig.

plafond stucwerk behangwerk
behang behangwerk stucwerk

SOORTEN BEHANG

Producten en soorten behang waar wij u meer over kunnen vertellen, waar wij graag mee werken en die wij vakkundig bij u kunnen aanbrengen zijn onder andere: Vescom, Durafort, vliesbehang, glasweefsel, renovlies, renostuc, fotoprints, magneetbehang, whiteboard behang.

Maak snel een afspraak dan komen wij langs om u alles te vertellen over de mogelijkheden van behangwerk.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN