Wat heeft u aan binnenschilderwerk?

Bij binnenschilderwerk komt meer kijken dan u in eerste instantie zou denken. Wist u bijvoorbeeld dat het schilderwerk van uw kozijnen binnenshuis net zo belangrijk is als buitenshuis? Het een kan eigenlijk niet zonder het ander. Het vocht dat door het hout wordt opgenomen, willen we natuurlijk wel buiten houden. Binnen is er namelijk al genoeg vocht door bijvoorbeeld koken, douchen of de CV.

Goed binnenschilderwerk kan ook bijdragen aan een betere hygiëne. Het is makkelijker schoon te houden en geeft bacteriën of schimmels minder kans zich te nestelen. Ondergronden waar bacteriën of schimmels vaak voorkomen zijn bijvoorbeeld kaal hout, vochtige ruimtes, openstaande verbindingen, kieren of kitnaden. Het is dus belangrijk dat dit vakkundig wordt onderhouden.

schilderwerk binnenschilderwerk schilderen

Aan kleur kunt u ook meer hebben dan u misschien zou verwachten. Het kalmeert of geeft juist energie. Het maakt van uw huis een warm thuis, van uw werkkamer een ruimte waar u zich goed kunt concentreren en van uw bedrijf, winkel of kliniek het visitekaartje met de uitstraling die bij u en uw bedrijf past.

Vraag ons naar de mogelijkheden, toon ons uw inspiratie en wij gaan voor u aan de slag. Van wanden, plafonds en kozijnen tot aan keukendeurtjes, tafels en stoelen. Alles is mogelijk, niets is ons te gek. Sommige schilder- of spuitwerkzaamheden kunnen wij ook in onze werkplaats verrichten waar wij tevens over een spuitcabine beschikken. Dit maakt het proces vaak sneller en zorgt voor minder werkoverlast bij u op locatie.

schilderwerk binnenschilderwerk schilderen

schilderwerk binnenschilderwerk schilderen

WANDEN EN PLAFONDS

Bij uw binnenschilderwerk horen natuurlijk ook de wanden en plafonds. Zijn deze toe aan een fris nieuw tintje of is er een nieuwe verflaag nodig? Met veel zorg voorzien wij uw wanden en plafonds van een mooie gladde en matte muurverf, een decoratieve afwerking of een afneembare muurverf in bijvoorbeeld keuken of toilet.

WILT U UW WANDEN EN PLAFONDS LATEN SPUITEN?

In sommige gevallen kunnen we de muurverf spuiten met onze spuitapparatuur. Het is mooi, strak en het bespaart een hoop tijd. De producten en technieken die we gebruiken, zijn afhankelijk van uw wensen, de situatie en hoe we de werkzaamheden het beste kunnen aanpakken met zo min mogelijk overlast.

MEER OVER SPUITWERK
schilderwerk binnenschilderwerk schilderen
schilderwerk binnenschilderwerk schilderen

WILT U UW WANDEN EN/OF PLAFONDS LATEN STUKEN?

Mooi glad of een structuur? Stucwerk kan uw interieur een geheel andere look geven. Of het nu is om de ondergrond te egaliseren of omdat u die ene speciale wandafwerking wilt hebben. Samen met onze stukadoors maken wij er iets moois van.

MEER OVER PLEISTERAFWERKINGEN

OPZOEK NAAR EEN LEUK BEHANG OF ZOEKT U EEN VERVANGER VAN STUCWERK?

Wanden bekleden met behang kan ter verfraaiing of om, voor het schilderen, de ondergrond te egaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overschilderbaar glasvezelbehang, renovlies, fotobehang of magneetbehang. Behang is een stevige en duurzame ondergrond of afwerking. Renovlies is een prima oplossing bij bijvoorbeeld het 'werken' van de wanden in nieuwbouwwoningen. Samen met onze behangers maken wij er iets moois van.

MEER OVER BEHANGWERK
schilderwerk binnenschilderwerk schilderen

schilderwerk binnenschilderwerk schilderen

HOUTWERK

Wilt u uw deuren en deurposten er weer als nieuw uit laten zien? Bij Smits Coatings kunt u terecht voor al het schilder- of spuitwerk. We werken altijd met door ons geselecteerde kwaliteitsproducten. Voor binnenwerk is dat meestal een stoot- en krasvaste lak op waterbasis. Oersterk, fraai en goed afneembaar.

Heeft u een trap die wel een opknapbeurt of metamorfose kan gebruiken? Ook traptreden of een complete trap pakken we aan en geven we een robuuste afwerking in elke gewenst kleur.

MEUBELS

Bent u uitgekeken op de kleur van uw tafel? Zijn er stukken verf van de buffetkast gestoten? Of wilt u die oude houten schommelstoel van oma liever wit? Soms hebben meubelstukken emotionele waarde of gaan ze erg lang mee. Waarom zou u ze dan wegdoen? Een metamorfose van uw meubelstukken is bij ons zo geregeld. U bent vervolgens in het bezit van een uniek meubelstuk en als extra voordeel bespaart u kosten doordat u geen nieuwe meubels hoeft te kopen.
Afhankelijk van de situatie, het te verven object en de gewenste afwerking doen wij dit bij u thuis of in onze eigen spuiterij. Snel, mooi en vakkundig.

schilderwerk binnenschilderwerk schilderen
schilderwerk binnenschilderwerk schilderen

KEUKENS

Is de kleur van uw keuken hopeloos ouderwets? Passen de kleuren niet meer bij uw huidige interieur? Is er schade of veel slijtage? Geef uw keuken nog een kans en laat hem door ons schilderen of spuiten.

Zowel bij u thuis als in onze spuiterij. Van mat tot hoogglans in elk gewenst kleur. Of het nu alleen om de deurtjes en fronten gaat of het geheel.

Gehele keukenrenovatie

Is er een grotere renovatie nodig? Smits Coatings is een allround schildersbedrijf en dat scheelt u een hoop gedoe. Wij knappen niet alleen uw keukenmeubel op in onze eigen verfspuiterij, maar pakken ook het overige verfwerk, de muren en het plafond mee. Wel zo makkelijk!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN