Wat heeft u aan goed buitenschilderwerk?

Tijdig en vakkundig buitenschilderwerk is noodzakelijk voor zowel de verflagen als de ondergrond. Dit zijn twee onmisbare factoren bij goed onderhoud van uw buitenschilderwerk. Solide bescherming vereist een goede afwerking. Hoe strakker uw schilderwerk, hoe langer het meegaat. Oftewel, hoe mooier hoe beter. Strak en glad schilderwerk zorgt voor minder vuilaanhechting, meer glans en heeft een langer glansbehoud. Ook behoudt het langer zijn glans en er hecht minder snel vuil aan.

Bij buitenschilderwerk is het ook erg belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de plekken waar het regenwater en vervuiling het langst blijft hangen, ophoopt of zelfs binnendringt. Voorbeelden hiervan zijn de beglazingskit, glaslatten, houtverbindingen of andere hangende of liggende delen. Dit zijn kwetsbare delen en de kwaliteit van het onderhoud daarvan is dus essentieel.

schilderen buitenschilderwerk kozijnen

Schoonmaaktips voor uw buitenschilderwerk

Wanneer u uw buitenschilderwerk schoonmaakt of uw ramen zeemt, gebruik dan bij voorkeur huishoudazijn of ammonia. Spoel uw houtwerk altijd goed na met schoon kraanwater.

Restauratieschilderwerk, renovatieschilderwerk of onderhoud schilderwerk behoort tot ons arsenaal. Wij hebben verstand van ons vak, zijn sociaal en beschikken over veel ervaring. Dus of u nu een schildersbedrijf nodig heeft voor uw woonhuis, bedrijfspand, vereniging, of uw vakantiehuisje, bel of mail ons dan en vertel ons waar u naar op zoek bent.

schilderen buitenschilderwerk kozijnen
schilderen buitenschilderwerk kozijnen

HOUTROT REPARATIE TOT AFWERKING

Is uw buitenschilderwerk aan onderhoud toe of wilt u eens een andere kleurstelling uitproberen? Wij komen dat graag voor u doen. Of u nu de ambachtelijke kwaststreep wilt zien of een spiegelgladde afwerking wilt. Met de kwast, roller of het spuitpistool maken wij van uw inspiratie en ideeën iets tastbaars.

Na afloop van de winter of voordat de winter begint, voeren wij uw buitenschilderwerk uit. Maar heeft u acute schade? Dan komen we natuurlijk direct om te repareren en om verdere slijtage te voorkomen. Na de winter komen we dan weer bij u terug om de schade definitief te repareren en het schilderwerk af te ronden.

Wij repareren houtrot en mocht het nodig zijn dan vervangen wij slechte delen van uw kozijn. Is uw ruit stuk of beschadigd? Wij zorgen ervoor dat deze vervangen wordt. Zit er een kras in? Dan wordt deze indien mogelijk gepolijst tot een strak, glanzend raam.

Periodiek onderhoud voor particulier, bedrijf en VVE? Smits Coatings maakt samen met u onderhoudsafspraken, zodat u nooit meer verrast wordt door onverwacht hoge onderhoudskosten.

GEVEL REPARATIE TOT AFWERKING

Buitengevelafwerking van diverse ondergronden kunnen wij voor u repareren, restaureren of renoveren. Tijdig onderhoud van schilderwerk aan uw buitengevels geeft een verzorgde uitstraling en voorkomt onnodige reparaties.

Indien nodig kunnen wij stenen in uw gevels laten vervangen, opnieuw laten voegen, kaal laten maken of laten reinigen. Wij werken hiervoor samen met door ons geselecteerde, betrouwbare partners. Op deze manier heeft u zo min mogelijk zorgen, omdat alles via één aanspreekpunt geregeld wordt en alle werkzaamheden goed op elkaar aansluiten.

schilderen buitenschilderwerk kozijnen
schilderen buitenschilderwerk kozijnen

TUINHOUT REINIGEN, ONDERHOUDEN OF VERFRAAIEN

Ook uw schuur, garagedeur, tuinhuis, tuinmeubels of schuttingen kunnen wij voor u onderhouden of renoveren. En uiteraard schilderen wij uw regenpijp mee in de kleurstelling van uw kozijnen.

Zo kunnen wij uw tuinhout reinigen, beitsen en oliën, zodat u er weer netjes bij zit. Tuinrenovatie in de planning? U zult zich verbazen wat er met verf gedaan kan worden.

Heeft u kunststof tuinmeubels die verkleurd zijn? Of die u een nieuwe look wilt geven? Ook uw kunststof tuinmeubels kunnen wij voor u spuiten zodat ze er weer als nieuw uit zien.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN