Waarom kiezen voor spuitwerk?

Het spuiten van verf is binnen de schildersbranche bijna niet meer weg te denken. Het is een van de snelst groeiende markten binnen de Europese bouwindustrie.

Met spuitwerk kan er een veel dikkere laag verf worden aangebracht dan wanneer er traditioneel wordt geschilderd. Met spuitwerk kan de laagdikte 200mu zijn, terwijl deze op de traditionele manier met de kwast slechts 70mu is. Zo kan er bijvoorbeeld in een keer dekkend van zwart naar wit worden gespoten. Spuitwerk geeft een gelijkmatige verdeling van de verf en heeft daardoor een massieve en robuuste uitstraling.

Er wordt vaak gezegd dat er met spuitwerk veel extra uren bijkomen, omdat alles zorgvuldig moet worden afgeplakt en ingepakt. Het is inderdaad waar dat er met spuitwerk meer voorbereiding nodig is. Echter, wordt deze extra tijd ruimschoots teruggewonnen door de veel snellere uitvoering van het verfwerk. Voor elk uur afplakken, bespaart u vier uur werktijd door te spuiten in plaats van te verven. Bovendien krijgt u ook nog eens een kwalitatief goede afwerking. Spuitwerk is gladder, geeft minder vuilaanhechting en hierdoor maakt u alles makkelijker schoon.

spuitwerk verf muren
spuitwerk verf muren

SPUITWERK VAN WANDEN EN PLAFONDS

Het spuiten van latexverf op uw wanden en plafonds zorgt vaak voor een flinke tijdwinst en dat scheelt natuurlijk weer in de kosten. Daarnaast geeft het verfspuiten een gladder eindresultaat. Dit voordeel zie je onder andere goed terug bij een afneembare muurverf. Door de gladdere afwerking is deze namelijk nog makkelijker schoon te maken dan normaal.Schoolbord, whiteboard of magneetbord

Wilt u de boodschappen op de deur kunnen schrijven? Of willen de kinderen heel graag tekenen op een muur? Dan werken wij deze af met een schoolbord- of transparante whiteboardverf. En als u dat wilt, maken wij deze ook nog eens magnetisch door een verf of speciaal behang. De mogelijkheden van wand afwerking zijn eindeloos.

SPUITEN VAN HOUTWERK

Deurposten, raamkozijnen of een trap spuiten we natuurlijk bij u op locatie. Zaken die te demonteren zijn, zoals bijvoorbeeld deuren of trapleuningen kunnen we ook meenemen naar onze spuiterij om ze daar te voorzien van een mooie strakke verflaag. Geen rommel voor u en afplakken is niet nodig.

spuitwerk verf muren
spuitwerk verf muren

SPUITEN VAN RADIATOREN

Die steeds maar geler wordende radiatoren, een ergernis van velen. Toch wordt dit vaak niet verholpen, want wat een ellendige klus is het verven van een radiator met alle hoekjes en gaatjes. Smits Coatings heeft ze in no time weer fris in de kleur voor u. Het spuiten van radiatoren doen we bij u thuis of bij ons in de spuiterij.

MEUBELS

Salontafels, eettafels, stoelen, kasten, bijzettafeltjes, kisten of zelfs complete badkamermeubels. U verzint het en wij kunnen het voor u spuiten. Uw meubels kunnen wij bij u thuis spuiten of we nemen ze mee naar onze spuiterij. U heeft dan geen rommel en afplakken is niet nodig. Of uw meubels nu oud of nieuw zijn, Smits Coatings restaureert of renoveert ze graag voor u. Het resultaat is een uniek meubelstuk dat weer jaren mee kan.

Iedereen grijpt wel eens mis op zoek naar een stukje papier. Laat tafels, kastdeuren of bureaus dienst doen als 'whiteboard'. Schrijf en veeg naar hartelust steeds opnieuw al uw notities of tekeningen uit. Het is mogelijk om het oppervlak een kleur te geven, maar het kan ook transparant zijn zodat het originele materiaal zichtbaar blijft.Interieurbouwers en meubelmakers

Ook voor interieurbouwers en meubelmakers spuiten wij objecten. Voorbeelden zijn een nieuw tv-meubel of verrijdbare wanden met een magnetische whiteboard afwerking. In elke kleur leverbaar. Dus ook als u iets op maat maakt of laat maken kunt u bij ons terecht. Niets is ons te gek!

spuitwerk verf muren
spuitwerk verf muren

KEUKENRENOVATIE

Bent u de kleur zat of past uw keuken niet meer bij uw huidig interieur? Heeft u schade of veel slijtage? Geef uw keuken nog een kans en laat hem door ons schilderen of spuiten. Zowel bij u thuis als in onze spuiterij. Van mat tot hoogglans in elk gewenst kleur. Of het nu alleen om de deurtjes en fronten gaat of om de gehele keuken.

Het voordeel van een schilder met een eigen spuiterij? Wij kunnen niet alleen uw keukenmeubel spuiten maar bijvoorbeeld ook de muur waar deze aan bevestigd is. Een schildersbedrijf dat alles voor u kan regelen en alle zorgen uit handen neemt.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN