Wat heeft u aan stucwerk?

Stuc- of pleisterwerk wordt vaak gebruikt als nieuw of vervangend dragende ondergrond voor bijvoorbeeld tegelwerk, behangwerk, schilderwerk of spuitwerk. Daarnaast wordt het ook toegepast om ruwe/grove ondergronden te egaliseren en kan het een decoratieve afwerking zijn met diverse mogelijkheden. Goed stucwerk maakt alles beter. Het bepaalt namelijk de basis van de duurzaamheid en het eindresultaat van vele soorten afwerkingen.

stucwerk wanden stuken
stucwerk wanden stuken

STUCWERK EN SCHILDERWERK

Het is verstandig om bij aanvang van het stucwerk al te kijken naar toekomstig schilderwerk. Aangezien Smits Coatings zowel stucwerk als schilderwerk in zijn dienstenpakket heeft, kunnen wij u precies uitleggen welke invloed het stucwerk heeft op het latere schilderwerk. Hiermee voorkomen we voor u onnodige kosten en verspilling van tijd, doordat de ondergrond bijvoorbeeld niet geschikt blijkt te zijn voor het gewenste schilderwerk. Wij zorgen dat alles goed op elkaar aansluit, waardoor de planning soepel verloopt en het eindresultaat kwalitatief goed wordt opgeleverd.

SOORTEN STUCWERK

Het aanbrengen van nieuwe sierpleisters, het over pleisteren, het repareren van gips en beton. Smits Coatings verzorgd al deze werkzaamheden. Oftewel reparatie, restauratie en afwerking van al uw stucwerk voor plafonds, wanden en gevels.

Smits Coatings hecht veel waarde aan een goede service en helpt u graag met de vakkennis die zij in de jaren heeft verkregen. De vele soorten stucwerk hebben allemaal hun eigen kenmerken in uitstraling, akoestiek en isolatie. Door deze kenmerken te combineren met kleuren en structuren, geven we iedere ruimte de gewenste uitstraling of beleving.

stucwerk wanden stuken

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN